Monitor Nytfra 300316

Af Birgit Waltenburg, 24. May 2016

MTG-chef til TV 2

TV 2 har til en nyoprettet stilling som tværgående strategisk planchef været på rov hos konkurrenten MTG og hentet Allan Østbjerg, som kommer fra en tilsvarende stilling hos MTG. Det oplyser TV 2 i en pressemeddelelse.

Som strategisk planchef får Allan Østbjerg det overordnede ansvar for den strategiske programplanlægning på TV 2's tv-kanaler og TV 2 Play samt for indkøbsområdet Acquisitions & Formats.

Han kommer fra en tilsvarende stilling i MTG som chef for strategisk programplanlægning og indkøb. Inden da var han i en årrække programplanchef på SBS, i dag Discovery Networks Danmark.

"Allan er en stærk faglig chef, og han har et bredt indblik i strategierne på tværs af platforme, herunder indhold og strategi i forhold til streamingtjenester. Desuden har Allan en stor viden inden for serie- og filmområdet – og så er han en empatisk chef, der lytter og knokler for at opnå resultater," siger indholdsdirektør Anne Engdal Stig Christensen om ansættelsen.

Allan Østbjerg bliver samtidig en del af ledergruppen under Anne Engdal Stig Christensen, der også tæller kanalcheferne for TV 2's portefølje.

"Det er en spændende medievirkelighed, vi står i, og jeg ser det som en fantastisk udfordring at arbejde strategisk med programplan og indkøb samt arbejde tværorganisatorisk med mange dygtige og passionerede medarbejdere. For mit vedkommende har jeg altid ville gøre en forskel, og det håber jeg også at kunne hos TV 2," udtaler Allan Østbjerg i pressemeddelsen.

ProAV Digital

ProAV5 21 www

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Test af BGH1 
  • ProAV Awards
  • Headsets fra DPA
  • RGB-lys
  • Podcast

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her