Expo16

14. april 2015

MonitorExpo 2016

MonitorExpo 2016 bliver Nordens største messe for professionelle medier og der bliver meget at glæde sig til - Sæt derfor allerede nu kryds i kalenderen den 2 og 3 november 2016. Nu kommer der flere udstillere, flere keynotes, et stort konferenceprogram og nye tiltag i lange baner.

Der er så mange ønsker om seminarer og konference, at vi kunne holde åbent døgnet rundt. Og vi har så meget positiv feedback på vores keynotes fra sidste års MonitorExpo, at vi kunne have tre samtidige scener i gang. Det er vi naturligvis glade for. Rigtig glade endda.

Vi troede lige, at det var muligt at slappe lidt af efter den sidste Expo-succes. Men nej. Der er mange nye firmaer, der allerede nu har indikeret, at de ønsker at udstille. Selve messen finder sted i Østhallen, som kan give os alle de kvadratmeter, vi har brug for. Derudover er adgangsforholdene perfekte med 5 km til lufthavnen, 900 meter til motorvej og kun 100 meter til nærmeste Metro-station. Der er masser af P-pladser, både til udstillere, som får deres eget parkeringsafsnit og til de mange besøgende. Hvis man som udstiller eller besøgende har behov for overnatning, så er der både Bella Sky, Crowne Plaza og CabInn i nærområdet.

Vi er allerede nu gået i gang med planlægningen af MonitorExpo 2016. Vi er meget oppe på at få samme stemning frem på MonitorExpo 2016 som i TAP1 i 2014. Det betyder, at vi går efter lidt rock’n roll-stemning med lavt til loftet, vi planlægger et award-party, og der kommer underholdning. Hvis nogen lige studsede over ordet award-party, så er det med rette. Der kommer Monitor Awards, og der kommer meget mere om det senere. Der kommer også både konference og fokus på undervisning/vidensdeling. Der kommer tema-pavilloner. Her tænker vi på high-end digital foto, 4K, streaming, digital signage og finansiering. Stay tuned for mere information.

Kort sagt - det bliver stort. Rigtig stort. Vi ser rigtig meget frem til at se dig om halvandet år – og tag pænt tøj på, vi skal nemlig også til fest.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her