18. juni 2010

MonitorExpo 2010


Lænet op ad skranken i Bella Centers foyer, med et tilfreds smil om munden og et glimt i de trætte øjne står Birgit Waltenburg og Kim Odderskjær Hansen og tager afsked med udstillerne. To travle og intense messedage er vel afviklede.

Det, der for mange måneder siden var en god ide – en messe for professionel lys, lyd og billeder – er nu gennemført med succes og ros fra mange sider.

”Vi vidste jo, at der ikke havde været en tilsvarende messe i mere end ti år herhjemme, så det var sin sag at genoplive tanken. Men jeg må sige, at Birgit og jeg er mere end glade for, at vi holdt fast i ideen, og branchen bakkede os op,” fortæller Kim Hansen, Monitor og fortsætter:
”Vi takker for de mange positive tilbagemeldinger, vi fik under og efter messen. Og vi kan kun sende ”blomsterne” retur til udstillerne, hvor mange valgte at bygge stande af international standard. Og til de besøgende, der i en lind strøm fra tirsdag morgen til onsdag eftermiddag kom på besøg på standene og på seminarerne i auditoriet.” 

Efter succesen med MonitorExpo 2010 vil Kim og Birgit gå i ”tænkeboks” og evaluere. Tanken om en gentagelse om et eller to år er ikke fjern.
”Vi vil meget gerne lave MonitorExpo til en fast del af det danske billed-, lys- og lydmiljø. Derfor har vi aftalt evalueringsmøder med flere af udstillerne, ligesom vi meget gerne modtager indspil fra alle med en interesse for MonitorExpo.”

”Så til alle, der var med til at skabe MonitorExpo: God sommer, og endnu en gang tak for den fantastiske indsats,” slutter han.

Hvis du besøgte MonitorExpo har du mulighed for at evaluere messen.

Klik her for at komme til evalueringsskemaet.

ProAV Digital

ProAV6 forside www

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • 30 år i branchen
  • Streaming udstyr
  • Audio over IP
  • Svalegangen
  • Minitech

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her