Kaehler Panasonic

Af Birgit Waltenburg, 4. april 2018

Moderne AV digitaliserer hovedsæde og museum

Det verdenskendte designhus Kähler er over 175 år gammelt, men virksomhedens nye flagskibsbutik, hovedkvarter og museum på Kählerbakken er topmoderne. En ny komplet AV-løsning har nemlig givet nyt liv til selskabets smukke vaser.

Kähler Keramik har stadig sit hovedsæde i Næstved, og i forbindelse med en totalrenovation af det historiske værksted har både virksomhedens hovedkontor, flagskibsbutik og tilhørende museum fået en komplet AV-løsning, der moderniserer de gamle lokaler.

AV-løsningen, som er leveret af AV-HUSET A/S og Panasonic, inkluderer 8 Panasonic LFE8 infoskærme spredt over hele bygningen. Skærmene er i Full HD og er kun omkranset af tynde sorte kanter, der danner ramme for skærmenes indhold uden at stjæle fokus. Helhedsindtrykket og fokus på det æstetiske har været en rød tråd gennem hele opsætningen, og kabler og lignende er gemt væk, så de ikke forstyrrer øjet. Lydopsætningen med en zoneforstærker i centrum er også skjult i produktskabe, så intet af teknikken er synligt, og derved er keramikken i fokus.

Blandt andet er en del af skærmene opsat med Onelan-playere, der gør det muligt at vise informationer i realtid i opdelte felter, hvad end det er information fra RSS-kilder, HTML/websider, billeder, video eller tekst. Dermed kan skærmene nemt tilpasses, hvad end de skal bruges til at formidle videoer og tekst i Kählers museumslokaler, som salgsvæg til butikken eller som infovæg til det åbne fælleskontor.

ProAV Digital

Forside 920 web

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Kvinderne bag biites
  • Canon C70
  • Holmegaard Værk
  • Karosserifabrikken
  • Virtuelt studie

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her