3. February 2014

Mød Philip Bloom på MonitorExpo 2014

Nu er der endnu en grund til at komme på MonitorExpo 2014 den 5. til 6. november. Der er nemlig keynote af Philip Bloom, som tilmed holder masterclass i forbindelse med MonitorExpo. Det er en eksklusiv mulighed, som du ikke må gå glip af. 

 

Og det bliver bedre endnu. Du har nemlig mulighed for at give dit input til, hvad han skal tale om. Vi har naturligvis selv massevis af ideer til, hvad han kan tale om. Men vi vil rigtig gerne høre, hvilke emner som du kunne ønske, at mesteren bag DSLR-video skal tale om.

    

Skal Philip Bloom snakke 4K, DSLR teknikker, produktion med BlackmagicDesign kameraer, fortælleteknik eller noget helt andet? Vi er jo blevet branchens foretrukne medie, netop fordi vi lytter til vores læsere. Så det fortsætter vi naturligvis med.

    

Dette er en unik mulighed for at få inside informationer fra en af branchens hotteste navne. Og der vil tilmed være Q&A efter keynoten.

    

Så ikke alene giver vi dig Danmarks mest effektive mødested med branchens bedste løsninger, teknologier og virksomheder på MonitorExpo. Du får også en enestående mulighed for at møde en person, der har været med at skabe vores digitale medielandskab.  

    

Send en mail på birgit(at)monitor.dk og giv dine ønsker til emner, som Philip Bloom skal tale om. Så får du nyttig information om Philip Bloom på MonitorExpo 2014 på email, så snart der er nyt. Vi skal bare have din mail senest den 1. maj 2014.

     Tilmeld dig vores nyhedsbrev på monitorexpo.dk og hold dig opdateret om konferenceprogram, udstillere, nyheder og meget mere.

 

Fakta om Philip Bloom
Philip Bloom er en af de pionererne, som startede hele DSLR bølgen. I de sidste otte år af sin karriere har han specialiseret sig i low budget filmskaben. Han er en pioner, der har skabt sine mest markante produktioner med Canon DSLR-kameraer. Han delte sine erfaringer over nettet, og i dag har hans websted mere end 1 million besøgende om måneden. Hans fokus på teknologi og hvordan den kan hjælpe filmskabere til at skabe bedre og billigere filmlignende billeder, er populær blandt både begyndere som erfarne filmskabere. Det skyldes, at han altid er professionel fokuseret og reel i sin bedømmelse af nye produkter og teknologier. Han var en af de første i Europa til at anmelde Blackmagic Cinema Camera og er toneangivende i sine meninger og anmeldelser.
    

Han har arbejdet for alle de større engelske broadcastere som BBC, ITV, Channel4 og Sky. Dertil har han produceret udsendelser for store amerikanske broadcastere som CBS, Discovery, FOX og NBC.
    

I dag arbejder han på flere uafhængige produkter. Et af de mest successfulde var ”How to start A Revolution”, som vandt en BAFTA Pris i 2012 og en pris for bedste dokumentar på Raindance festivalen i 2011.
    

Dertil kommer Philips Blooms workshops, der er nogle af verdens mest eftertragtede blandt både nye og erfarne filmskabere. Han er kendt som en underholdende og inspirerende foredragsholder, der ikke er bange for at sige sin mening.

 

 

Af: JOS Svendsen

ProAV Digital

ProAV5 21 www

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Test af BGH1 
  • ProAV Awards
  • Headsets fra DPA
  • RGB-lys
  • Podcast

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her