Minitech i koebenhavn

Af Jens Walther, 19. juni 2020

Minitech – nu også i København

Aarhus virksomheden Minitech, som er et udlejningsfirma med fokus på film- og videoproduktionsudstyr, studier og OB-vogne, åbner nu afdeling i København. Afdelingen vil dog først være endelig klar efter sommerferien, når lokalerne er helt færdigbygget.

Jacob Poulsen, direktør i Minitech, fortæller: ”Alle varegrupper og udstyr, vi har i Aarhus, kommer også til at være i København. Det gælder også for vores to OB-vogne, som vil være der, hvor der er brug for dem. Mange har spurgt gennem årene, hvorfor vi ikke også er i København, og nu bliver det en realitet. Vi har jo den fulde pakke omkring udstyr, en One-Stop udlejning for videoproduktion.”

 

Minitech ny obvogn

 

Minitech Kbh. kommer til at være i samme hus som videoproduktionsselskabet Casper Thorsøe, så Jacob regner med, at der kommer en god synergieffekt firmaerne imellem.

I starten vil københavnerkontoret blive bemandet med folk fra kontoret i Aarhus, men det er kun i opstartsfasen; på den lange bane skal der ansættes lokale medarbejdere. Minitech forventer at åbne københavnerkontoret 1. August.

 

Du kan møde Minitech på ProAV Expo Vest i Aarhus den 3. november 2020 på Savvaerket og på ProAV Expo i København den 2. og 3. marts 2021 i TAP1.

Se mere om ProAV Expo Vest 2020 her

Se mere om ProAV Expo 2021 i København her

ProAV Digital

Forside 3 21 NET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Sony FX3
  • Nyt firma
  • Intercom på teater
  • Eksercerhuset
  • Telepromptere
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER

 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her