23. juli 2012

Mikael Kamber vender tilbage til TV 2

TV 2 NEWS’ kanalchef, Mikkel Hertz, udtaler om programmet:
- ”21’eren på NEWS” bliver det journalistiske fyrtårn i NEWS’ aftenflade – på et tidspunkt, hvor mange danskere er vant til at få en landsdækkende nyhedsudsendelse. Det bliver en nyhedsudsendelse, der passer fint ind i danskernes aftenrytme, og ambitionen er at give seerne en udsendelse, der giver det nødvendige overblik suppleret med masser af perspektivering og indsigt. For de, der kun kan afse tid til at se en enkelt time på TV 2 NEWS, vil ”21’eren på NEWS” være et rigtig godt valg, siger Mikkel Hertz.

Mikael Kamber glæder sig til at blive vært på ”21’eren på NEWS”:

- Jeg befinder mig som en fisk i vandet midt i nyhedsstrømmen, så det bliver en fest at komme tilbage. I sin tid var jeg med til at tegne skitserne til TV 2 NEWS, men har aldrig arbejdet på kanalen. Det får jeg rettet op på nu, og "21’eren på NEWS" er en perfekt anledning for mig til at stige på. Det bliver et program, der laver nyheder lige efter mit hoved – med væsentlighed, troværdighed og begejstring, siger Mikael Kamber, der vender tilbage til TV 2 nøjagtig fem år efter, at han forlod kanalen – efter ni år som vært på NYHEDERNE og redaktør og vært på ”Dags Dato”.

”21’eren på NEWS” og ansættelsen af Mikael Kamber er et konkret resultatet af TV 2s nye koncernstrategi, som slår fast, at TV 2 NEWS skal udbygge sin i forvejen centrale placering i det danske nyhedsbillede.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her