TV2 Foyer

10. november 2015

Michael Dyrby stopper på TV 2

Michael Dyrby fratræder sin stilling som nyhedsdirektør på TV 2 - begrundelsen er at finde i private forhold, og han fratræder med øjeblikkelig virkning.

- Jeg har mandag orienteret Merete Eldrup, og vi er enige om, at det ikke kan være anderledes i den nuværende situation. Jeg har for nylig haft en kortvarig affære. I den anledning har jeg truffet nogle hensynsløse og forkerte beslutninger, der har sat mig i en sårbar position. Det kan man ikke som nyhedsdirektør. I forbindelse med affæren har der været udvekslet kompromitterende materiale. Det er beskyttet af lov om privatlivets fred, men kan udnyttes. Jeg har ikke været udsat for afpresning, men materialets tilstedeværelse er nok. Det er nødvendigt, at en nyhedsdirektør både internt og eksternt bliver respekteret og opfattet som en leder, der træffer velovervejede og rigtige beslutninger. Derfor er det mit valg, at jeg ikke længere skal være nyhedsdirektør på TV 2, siger Michael Dyrby.

- TV 2 har været mit andet hjem, og jeg har nydt hver en dag – hver en time – jeg har tilbragt først på Kvægtorvet i Odense og på Teglholmen i København. Det har været et privilegie at være en del af teamet. Selve sagen er reelt privat og uden konsekvens og perspektiv for andre end min familie og mig. Mit fokus vil fremadrettet ligge her – hos dem, jeg har såret allermest. Jeg har derfor heller ikke yderligere kommentarer end denne, siger Michael Dyrby.

Michael Dyrby kom til TV 2 i 1994 og indtrådte i direktionen i april 2010.

Nyhedschef og leder af Nyhedscenteret, Mikkel Hertz, konstitueres som nyhedsdirektør.


ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her