EYE Filmmuseum

Af Birgit Waltenburg, 18. januar 2018

Mesterskaber i videokunst

Amsterdam Light Festival skal sammen med ISE og RAI Amsterdam være værter for World Masters of Projection Mapping. Mesterskabet løber af stablen fra den nu og til 9. februar 2018 og vil under hele perioden vise videokunst projiceret op på EYE Filmmuseums imponerende facade. Lokal teknisk support og installation bliver leveret af BeamSystems.

De fem kunstnere, der deltager i mesterskabet, vil skabe et fælles tema: Bridging The Gap. En unik udfordring for kunstnerne, der blandt andet omfatter to vandskærme med en overflade på 40x15 meter i diameter hver. Vandprojektionen tilføjer et dynamisk og teatralsk element til udfordringen og skaber en tredimensionel scene i to lag.

Panasonic er platinsponsor for ISE og leverer projektionsudstyr til mesterskabet, som kommer til at bestå af en kombination af PT-RZ21K og 30.000-lumen PT-RZ31K.

Det sidste showcase afholdes den 8. februar 2018, hvor dommerne beslutter, hvem der kan kalde sig vinder af World Masters of Projection Mapping. Vinderen bliver annonceret den 9. februar.

ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her