16. juni 2011

Mere Forbrydelsen i USA

 Den amerikanske tv-station AMC har netop besluttet, at man også vil lave et såkaldt remake af anden del af ’Forbrydelsen I’. Beslutningen kommer, umiddelbart inden, at tv-stationen på søndag den 19. juni klokken 22.00 viser det foreløbigt sidste afsnit af serien, som baserer sig på DRs populære dramaserie.

Det er danske Mikkel Bondesen, der er executive producer på den amerikanske genskabelse af serien for Fuse Entertainment.

Yderligere 13 afsnit
I første omgang blev der lavet 13 afsnit ud af de første 10 danske. Og med den nye aftale om en anden sæson, laver amerikanerne yderlige 13 afsnit. Når der er flere afsnit i USA, end der var i Danmark, er forklaringen, at der skal være plads til reklamer i løbet af den time, ’The Killing’ varer.

Det er Søren Sveistrup, der er hovedforfatter på ’Forbrydelsen’, hvor Piv Bernth fra DR Fiktion er producent, og Birger Larsen har været konceptuerende instruktør.

”Vi på ’Forbrydelsen’ er meget glade for, at de amerikanske seere får mulighed for at få at vide, hvem morderen er - og vi er stolte over, at serien rammer så bredt, som tilfældet er. Selv om den er skåret til, så den passer amerikanske forhold, lægger den sig tæt op af den danske original, og det er en stor tilfredsstillelse,” siger Piv Bernth.

2,7 millioner så første afsnit
Premiereafsnittet på ’The Killing’ i USA blev set af 2,7 millioner seere, og AMC noterer selv, at seertallene til serien har været de næsthøjeste til en original dramaserie på tv-stationen nogen sinde.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her