14. marts 2011

Mere fodbold i 3D

 Er man i besiddelse af en 3D fladskærm, og det rigtige abonnement fra Viasat, så kan kampen følges i 3D. Det gælder også Bayern München mod Inter, som bliver vist umiddelbart efter. Den italienske klub ser ud til at have genvundet mesterskabsformen under den nye træner Leonardo, men de har stadig et nederlag fra første kamp.

”Det er virkelig en fantastisk oplevelse at se fodbold i 3D, og derfor glæder det mig, at vi igen kan tilbyde kampe fra 1/8-finalen af Champions League. Der bliver uden tvivl masser af drama på banen, og jeg kan forsikre, at det opleves mere intenst, når man ser kampene i 3D,” siger adm. direktør hos Viasat, Jesper Grønholdt.

De to Champions League-kampe på tirsdag bliver den 6. og 7. begivenhed, som Viasat sender i 3D, siden Viasat lancerede sin 3D-tjeneste i midten af december sidste år. Viasat har tidligere tilbudt sine kunder to ishockeykampe samt golfturneringen Sony Open fra Hawaii. Da FCK mødte Chelsea i Parken d. 22. februar, stod Viasat for både produktionen og distributionen af kampen. Kampen var den første 3D-produktion i Danmark, og den blev vist i Danmark, Sverige og Norge.

Viasat er stadig den eneste distributør i Danmark, som tilbyder 3D. Viasats 3D lancering sker i et samarbejde med Samsung. Udsendelse af 3D live foretages sammen med SES-ASTRA.

ProAV Digital

ProAV2 Forside NET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Videoredaktion
  • AVID Carbon
  • Mikrofon til tasken
  • Midas Heritage
  • Morten Raarup
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her