26. oktober 2012

Medieforlig er et skulderklap

Selv om forliget udløber allerede i 2014, er det sidste halve års usikkerhed om de fremtidige rammebetingelser, nu afløst af stabilitet, lyder det.

 

"Jeg hører i ministerens kommentarer, at han anser det for vigtigt, at der er et privat produktionsmiljø – det glæder mig, og jeg er særdeles tilfreds med, at den alle Folketingets partier fra Venstre til højre (minus LA) nu bakker op om, at de private produktionsselskaber bidrager til, at DR har mangfoldighed i programproduktionen," siger Klaus Hansen, Producentforenigen. 

 

Den markante udmelding håber han betyder, at branchen i fremtiden kan koncentrere os om at forbedre samarbejdet mellem DR og de private produktionsselskaber og mindre om at kæmpe for en fastholdelse af samarbejdet.

Public Service Puljen endte på 30 mio. kr. - fem mio mere end i regeringsoplægget, men 7,5 mio. kr. mindre end i det nuværende medieforlig.

 

"Sagt med andre ord, seerne mister som minimum en dramaserie, eller 2-3 dokumentarserier om året. Det er trist – for branchen og for seerne. Og det tyder på, at vi fortsat her har en udfordring baseret på en idelogisk uenighed mellem højre og venstre. Og det er trist, når det er idelologien og ikke resultaterne der tæller," siger Klaus Hansen.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her