Mediatec gaming

Af Birgit Waltenburg, 28. august 2019

Mediatec har overtaget Twentyfourseven

Mediatec, et Live eventselskab i NEP Group, har overtaget Twentyfourseven, der har base i Skandinavien med kontorer i Stockholm, Oslo og København.

Twentyfourseven har siden sin start i 1996 arbejdet med kunder inden for erhvervs-, sports-, tv-, film- og underholdningsmarkederne. Virksomheden kan, udover at levere løsninger til mere traditionel broadcast med produktionsfaciliteter som ENG-udstyr, droner, flypacks, integrerede kamerasystemer til live streaming, studioproduktion og postproduktion også levere webcast- og streamingproduktionstjenester til understøttelse af intern såvel som ekstern firmakommunikation.

Købet er i overensstemmelse med NEPs erklærede strategi for at blive verdensledende inden for Live Events-tjenester. Handlen giver også Mediatec et større produktionsanlæg i Danmark og muligheden for at støtte gaming begivenheder i landet.

Kenneth Paterson, administrerende direktør for Mediatec, udtaler: ”Tilføjelsen af ​​Twentyfourseven er gode nyheder for vores kunder og styrker Mediatec i Norden.

ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her