Nyhederfrabranchen 260127

Af Birgit Waltenburg, 24. marts 2021

Matrix Sales er blevet distributør af Audipack i Danmark.

Audipack udvider deres europæiske netværk og udnævner Matrix Sales som distributør I Danmark.

Aftalen giver Matrix Sales ret til at distribuere Audipack´s produkter og løsninger på det danske marked og bistå med support til de eksisterende kunder.

Stefan Nieuwenhuys, managing director hos Audipack udtaler: “Fra første kontakt føltes det som det perfekte match. Det danske marked definerer sig som et høj-kvalitetsmarked med vægt på design, og det er nøgleelementer i vores løsninger. Den entusiasme, vi oplevede gennem møderne med Matrix Sales i arbejdet med denne aftale, tændte I høj grad vores egen entusiasme!”

Thomas Christensen, CEO hos Matrix kommenterer: “Efter min mening er Audipack den førende producent af AV-tilbehør. Vi er meget glade for at kunne tilbyde disse løsninger til vores kunder i Danmark. Vores strategi er at tilbyde det bedste på markedet, og Audipack passer direkte ind i vores nuværende produktportefølje af førende AV-produkter.“

Med Matrix Sales er Audipack nu repræsenteret i Danmark, Norge, Tyskland, Belgien, Storbritannien, Frankrig, Schweiz, Italien og Spanien.

ProAV Digital

Forside 3 21 NET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Sony FX3
  • Nyt firma
  • Intercom på teater
  • Eksercerhuset
  • Telepromptere
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER

 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her