thomas mastiff

Af Birgit Waltenburg, 5. september 2019

Mastiff udvider producentholdet

Mastiff har ansat Thomas Winther–Schmidt som producent, og han kommer til at indgå i firmaets gruppe af producenter.

Thomas, som fik en stor del af sin tidlige skoling på Mastiff , har de seneste år været producent på  Drive og Blu og har stået i spidsen for formater til alle de danske broadcastere. Han har været producent for blandt andre Kommer Sigmund i Helvede, Kampklar, Beauty Bosserne og Nærkontakt, ligesom han har stået i spidsen for en række digitale formater til blandt andre TV2 Play og Yousee, herunder Middag med Min Ex og Influencers.

Adm. direktør, Mastiif, Mads Ulrick Holmstrup: ”Thomas Winther-Schmidt er en særdeles dygtig producent  med en stor og bred erfaring fra de genrer, vi satser på hos Mastiff. Han er vellidt både blandt sine kolleger og vores kunder, og han er en stærk tilføjelse til vores producentgruppe.”

Thomas Winther-Schmidt: ”Mastiff har både et stærkt katalog i ryggen og en masse interessante egenudviklede formater i pipeline. I en tid, hvor mange satser på det velkendte og allerede afprøvede, er det fedt som producent at få rammer og muligheder for at få fingrene i noget nytænkende og spændende underholdning, der forhåbentlig får lov at leve i flere sæsoner og regioner.”

Aftalen mellem Mastiff og Thomas faldt på plads allerede i foråret, men Thomas er først tiltrådt for nylig, da han ønskede at gøre sine projekter på Blu færdig inden han forlod dem.

ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her