David Sidebotham og Anders Fuchs

Af Birgit Waltenburg, 13. november 2017

Mastiff sætter tryk på udviklingen!

1 februar 2018 tiltræder Anders Fuchs stillingen som udviklingschef hos Mastiff med refererence til CCO/Kreativ Chef David Sidebotham, som for nyligt indtrådte i Mastiff’s øverste ledelse. Anders Fuchs kommer fra en stilling som Head of Content and Operations for BBC Worldwide, hvor han har kørt BBC's nordiske produktions-setup de sidste to år. Han har tidligere, i en årrække, været ansat på Nordisk Film TV som udviklingsproducent og har haft en finger med i spillet på både stor underholdning som "Alle mod 1" og fakta/livsstil som f.eks. "Skru tiden tilbage".

"Først og fremmest, så glæder jeg mig til at arbejde sammen med nogle af de bedste tv-folk landet har at byde på - på tværs af rigtig mange genrer. Arbejdet mellem det kreative og det strategiske er det jeg brænder for - og det kommer jeg også til at tage med mig i min nye stilling som udviklingschef", siger Anders Fuchs.

"Vi stræber på Mastiff efter at arbejde med de aller dygtigste i branchen og det har derfor også taget noget tid at finde den helt rigtige forstærkning til udviklingsafdelingen - jeg føler, at vi med Anders har fundet det perfekte match. Anders balancer fantastisk mellem det kreative og det strategiske, og i kraft af sine tidligere ansættelser, kender han vores internationale kollegaer," udtaler David Sidebotham.

ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her