TAW graphic storytelling

Af Birgit Waltenburg, 10. november 2020

Markant profil i spidsen for uddannelse

Det er en leder med massiv international erfaring, der fra 1. december overtager ledelsen af uddannelserne i animation på The Animation Workshop/VIA University College i Viborg.

Lotte Kronborg Thomsen kommer direkte fra London, hvor hun har boet og arbejdet siden 2014. Frem til 2019 som blandt andet Executive Producer for M2 Entertainment og det seneste år som selvstændig konsulent.

”Lotte Kronborg Thomsen har gennem 20 år været en drivende kraft i både den danske og den internationale film- og animationsbranche. Hun har et fantastisk flot CV, hun har international erfaring og udsyn, og så har hun et menneskesyn og en holistisk indstilling til problemløsning, som flugter smukt med værdisættet her på TAW,” siger Kasper Kruse, leder af The Animation Workshop.

Lotte Kronborg Thomsen

Han kalder det et scoop af de helt store, at det er lykkedes at trække en profil som Lotte Kronborg Thomsen til Viborg.

”Vi går ind i en utrolig spændende og vigtig fase i udviklingen af TAW, og Lotte bringer så mange kompetencer med ind i dette arbejde. Vi kunne ikke have ansat en bedre kandidat til posten, og jeg glæder mig så meget til samarbejdet,” siger han.

”Det spændende ved vores branche er, at vi står på nogle solide animations- og designprincipper, men samtidig er i udvikling altid. TAW er kendt for at være førende i verden og for hele tiden at tilpasse uddannelserne i samarbejde med branchen, og det glæder jeg mig så meget til at bygge videre på. Og ikke mindst glæder jeg mig til at lære de studerende og mine kommende kolleger at kende,” siger hun.

Lotte Kronborg Thomsen har tidligere været producer hos Frontier Media i Aarhus og fra 2006 hos M2 Film, hvor hun gennem årene har haft det meste af verden som sin arbejdsplads. Lotte har første arbejdsdag 1. december, men det bliver først efter jul, at hun er i Viborg på fuld tid, da hun lige skal have flyttet sit liv fra London til Danmark.

ProAV Digital

Forside8 20 www

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Hybridkamera

  • Kvinder i branchen

  • Damhuskroen

  • Merging Anubis

  • Lyd til streaming

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her