csm tv2 720 x a4ed621ba8

5. august 2015

Markant digital vækst hos TV2

Der har været markant digital vækst på alle TV 2s digitale platforme i første halvår 2015. På TV 2 PLAY er antallet af streams mere end fordoblet, når der sammenlignes med samme periode sidste år. TV 2s brugere er også begejstrede for de levende billeder på tv2.dk – her er antallet af webtv-visninger ligeledes fordoblet i første halvår i forhold til samme periode i 2014.

På Tv2.dk er antallet af besøg vokset med over 40 procent, og antallet af sidevisninger vokser med over 25 procent. En større og større andel af brugerne besøger tv2.dk fra en mobil eller tablet – antallet af mobile besøg til sitet er næsten tredoblet i perioden.

"Det er glædeligt, at brugerne kvitterer for, at TV 2 nu lægger et langt større digitalt tryk med webtv, PLAY og vores stærke programindhold, nyheder og TV 2s store personligheder. Men det er også vigtigt at sige, at vi kun lige er ved at skifte op i gear. Vi bygger lige nu et nyt tv2.dk og nye apps, og både i det nuværende og det nye digitale TV 2 satser vi på langsigtet succes. Vi er ikke ude efter hurtige kliks, men konstant forbedrede læse-, video- og digitale oplevelser," siger Peter Brüchmann, chef for TV 2 Digital.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her