17. januar 2012

Marie Egede bliver vært på Big Brother

 Marie Egede står overfor sin hidtil største tv-udfordring med værtsrollen på Big Brother 2012, og den kønne vært har store forventninger til programmet:

”Jeg forventer at Big Brother tager sig ud i en helt ny form, som vil overraske, og som vil byde på underholdning i særklasse. Det bliver virkelig stort, og jeg tror, at programmet kommer til at fylde rigtig meget de næste 3-4 måneder,” udtaler Marie Egede.

Som bekendt bliver Big Brother 2012 en større og mere spektakulær version end nogensinde set før – med over 100 personer ansat i produktionen. Selve huset får en selvstændig karakter fyldt med mystik og overraskelser. For de udvalgte deltagere, som skal leve isoleret under samme tag i tre måneder, bliver Big Brother 2012 i det hele taget en lang overraskelse fyldt med positiv energi og masser af humor.

Hver uge i huset har sit eget tema, der udfordrer deltagerne på alle sanser og både fysisk og mentalt. Det bliver vildt, vanvittigt og grænseoverskridende morsomt. De tre måneders ophold i huset kulminerer i en kæmpe finale, og med en præmie på en halv million kroner til vinderen er der grund til at kæmpe med næb og klør for sin overlevelse i Big Brother-huset.

Marie Egede er kendt som en af de ”Slemme slemme piger”, og desuden et kendt ansigt fra SBS TV’s kanaler, hvor hun både har ”Shoppet amok” på Kanal 4 og været vært på Kanal 5-succesen ”Min mand kan” med Peter Mygind.

Big Brother 2012 har premiere mandag den 30. januar kl. 21.00 på Kanal 5.
 

ProAV Digital

Forside 920 web

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Kvinderne bag biites
  • Canon C70
  • Holmegaard Værk
  • Karosserifabrikken
  • Virtuelt studie

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her