17. januar 2012

Marie Egede bliver vært på Big Brother

 Marie Egede står overfor sin hidtil største tv-udfordring med værtsrollen på Big Brother 2012, og den kønne vært har store forventninger til programmet:

”Jeg forventer at Big Brother tager sig ud i en helt ny form, som vil overraske, og som vil byde på underholdning i særklasse. Det bliver virkelig stort, og jeg tror, at programmet kommer til at fylde rigtig meget de næste 3-4 måneder,” udtaler Marie Egede.

Som bekendt bliver Big Brother 2012 en større og mere spektakulær version end nogensinde set før – med over 100 personer ansat i produktionen. Selve huset får en selvstændig karakter fyldt med mystik og overraskelser. For de udvalgte deltagere, som skal leve isoleret under samme tag i tre måneder, bliver Big Brother 2012 i det hele taget en lang overraskelse fyldt med positiv energi og masser af humor.

Hver uge i huset har sit eget tema, der udfordrer deltagerne på alle sanser og både fysisk og mentalt. Det bliver vildt, vanvittigt og grænseoverskridende morsomt. De tre måneders ophold i huset kulminerer i en kæmpe finale, og med en præmie på en halv million kroner til vinderen er der grund til at kæmpe med næb og klør for sin overlevelse i Big Brother-huset.

Marie Egede er kendt som en af de ”Slemme slemme piger”, og desuden et kendt ansigt fra SBS TV’s kanaler, hvor hun både har ”Shoppet amok” på Kanal 4 og været vært på Kanal 5-succesen ”Min mand kan” med Peter Mygind.

Big Brother 2012 har premiere mandag den 30. januar kl. 21.00 på Kanal 5.
 

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her