16. september 2013

Maiken Wexø til SBS Discovery Media

Maiken Wexø begynder den 1. januar 2014 som ny programdirektør hos SBS Discovery Media. Samtidig indtræder hun i den danske ledelse. Som programdirektør får Maiken Wexø det overordnede ansvar for programindhold for SBS Discoverys danske kanaler.

 

Maiken Wexø kommer fra en stilling som chef for TV 2 Networks og kanalchef for en række af TV 2’s nichekanaler bl.a. TV 2 Zulu og TV 2 Charlie. I foråret stod hun bag lanceringen af frilufts- og fritidskanalen TV 2 Fri. Maiken Wexø kom til TV2 Networks i 2007 og har desuden arbejdet som både redaktionschef, tilrettelægger og producent på flere produktionsselskaber. I 1997 blev hun uddannet tv-tilrettelægger fra Den Danske Filmskole. Maiken Wexø var i slutningen af 1980'erne med til at lancere MTV Europe i London og fungerede i flere år også som programvært på kanalen.

 

- Jeg er utrolig glad for at få Maiken med på holdet og med på den rejse som det nye SBS Discovery skal ud på. Maiken har den perfekte profil som programdirektør, hvor hun fremadrettet skal være med til at udvikle vores kanaler, så vi står styrket i et meget konkurrencepræget marked. Maiken har med sit virke på TV 2 bevist, at hun er en mester i at drive tv-kanaler med meget forskellige profiler. Personligt glæder jeg mig til at arbejde sammen med Maiken og til at få en stærk strategisk kvinde ombord, der kan være med til at sætte dagsordenen på det nye SBS Discovery Media i Danmark, siger Christian Kemp, adm. dir. for SBS Discovery Media.

 

- Jeg har haft en rigtig spændende tid på TV 2 og er meget stolt af de kanaler, jeg efterlader. Charlie er blevet en stor og respekteret kanal, den nye tv-kanal Fri er kommet rigtig godt fra start og Zulu har netop lanceret det stærkeste efterår nogensinde. Derfor er det et godt tidspunkt for mig at bevæge mig videre, og jeg glæder mig helt enormt til arbejdet med SBS Discoverys imponerende og varierede kanal-portefølje. SBS Discovery har de seneste år leveret flotte resultater, og min programambition er selvfølgelig at fortsætte den udvikling med at styrke og skærpe kanalernes programmer og brands. SBS Discovery er blevet en meget stærk spiller i det danske mediebillede, og jeg glæder mig til at dykke ned i - og udnytte - de mange muligheder, som kommer af at være det eneste kommercielle mediehus med både stærke tv, radio og digitale platforme, siger Maiken Wexø.

 

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her