soenderborgnyt hal

Af Birgit Waltenburg, 25. november 2020

Lokalavis får mobilt NDI studie

En avis med respekt for sig selv har selvfølgelig en videokanal. Det har SønderborgNYT også. De sender live, når der sker noget spændende ude i lokalsamfundet og bruger generelt video, som underbygning af skrevne artikler. Når man er vant til et medie på papir, hvor alt lige fra artikler, billeder og opsætning er gennemarbejdet. Så er det vigtigt, at video-delen bærer samme grundighed som avisen.

Avisens direktør og reporter Michael Kjær rejser rundt i lokalsamfundet med et kamera og en Teradek Bond og dækker alt lige fra lokaldebat til kommunalvalg. Michael har arbejdet professionelt med kommunikation og journalistik gennem de sidste mange år og bliver også jævnligt brugt som leverandør når virksomheder og kommuner har brug for et professionelt setup til webinar med kunder og leverandører, samt direkte web-tv events og arrangementer.

Michael Kjær havde et ønske om at kunne gøre det han er god til - nemlig at fortælle historier fra lokalsamfundet. Men han ville gøre det i lidt større skala, smartere og bedre. Han ville stadig være afsted alene, så han havde brug for et setup, hvor han hurtigt kunne stille udstyr op og lave en produktion med flere kameraer ene mand. Det var vigtigt, at løsningen kunne hjælpe ham med, at overskue det hele og så mange funktioner som muligt kunne automatiseres. Det var også et krav, at hele setuppet skulle kunne fragtes i en personbil. 

Derfor kontaktede Michael firmaet Video People, som tog udfordringen op. Video People har også stået for indretningen af et NDI studie til elektronikkæden, Power.

Du kan læse artiklen om Power HER

ProAV Digital

ProAV2 Forside NET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Videoredaktion
  • AVID Carbon
  • Mikrofon til tasken
  • Midas Heritage
  • Morten Raarup
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her