Nyhederfrabranchen 260138

Af Birgit Waltenburg, 7. august 2018

Liveevent firma overtages af Mediatec

Mediatec Denmark og FilmGEAR Showcare har indgået  aftale om, at Mediatec pr. 1. september 2018 erhverver alle aktiver og ansætter de medarbejdere, der er tilknyttet FilmGEAR Showcare i Danmark.

Danmark er et vigtigt marked for Mediatec i forhold til corporate events, entertainment, sport og installationer. Overtagelsen signalerer, at virksomheden fremover vil have en solid base i Danmark for at supportere de danske kunder.

"Tilføjelsen af ​​Showcare og starten på Mediatec Denmark ApS er en del af en bredere NEP / Mediatec strategi for kontinuerlig, geografisk ekspansion," siger Kenneth Paterson, CEO hos Mediatec og fortsætter: "Opkøbet er et perfekt supplement til vores nye base i Malmø og vil udvide de ressourcer, vi har til rådighed i regionen. Vi vil nu være i stand til at servicere vores kunder i Danmark med ægte lokal support og vil have adgang til et meget talentfuld hold med mange års erfaring i branchen."

"I 22 år har FilmGEAR etableret et ry for kvalitet og levering af teknisk udstyr og filmstudier til den skandinaviske filmindustri. For seks år siden satte vi os op for at opbygge et nyt firma med speciale i avancerede AV-produktioner. Sammen med vores team af teknikere, lager- og projektmedarbejdere, skabte vi Showcare. Ejerne af FilmGEAR, Ole Bendixen og Martin Baagdan, har i nogen tid søgt efter et skandinavisk partnerskab og fundet det perfekte match i Mediatec, udtaler Ole Bendixen medejer og administrerende direktør for FilmGEAR.

 

ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her