Litepanels Emmy

Af Birgit Waltenburg, 18. februar 2021

Litepanels modtager endnu en Technology & Engineering Emmy® Award

For 3. gang modtager Litepanels en Technology & Engineering Emmy® Award.

Prisen anerkender Litepanels' banebrydende ånd som ophavsmænd til LED-panelbelysning og 20 års kontinuerlig innovation inden for tv og filmbelysning.

Udmærkelsen repræsenterer et hattrick for Litepanels fra akademiet. Tilbage i 2005 modtog virksomheden en Primetime Engineering Emmy Plaque, og i 2009 modtog Litepanels en Technology & Engineering Emmy-pris - første gang de havde uddelt prisen til en lysproducent.

Med et stadigt stigende udvalg af løsninger, herunder on-camera-lys, Fresnels, RGB-specialeffektbelysning og avancerede trådløse kontrolsystemer, er Litepanels blevet industristandarden for produktioner, der ønsker at drage fordel af de miljøvenlige fordele ved lav varme ved LED-belysning. Litepanels belysningsløsninger findes så forskellige steder som TV-studier, Det Hvide Hus, Pentagon Briefing Rooms og endda den Internationale Rumstation.

Litepanels blev grundlagt i 2001 af fem Hollywood-gaffere og belysningsingeniører, der ønskede at revolutionere produktionsbelysningen ved hjælp af den nye LED-teknologi. De udviklede et let, slankt profil 1x1 panel, der producerede et HD-venligt lys. Med enestående farvenøjagtighed kunne lyset dæmpes uendeligt uden nogen mærkbar forskydning i farvetemperatur; samtidigt var panelet miljøvenligt, brugte mindre energi, mindre varmeudvikling og ikke mindst lavere driftsomkostninger.

Årets modtagere vil blive hædret ved den 72. årlige Technology & Engineering Emmy Awards Ceremony, som foreløbigt er planlagt til at være en virtuel ceremoni i partnerskab med NAB søndag den 10. oktober 2021.

Litepanels forhandles af Atendi i Danmark - se mere HER

 

ProAV Digital

ProAV2 Forside NET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Videoredaktion
  • AVID Carbon
  • Mikrofon til tasken
  • Midas Heritage
  • Morten Raarup
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her