Nyhederfrabranchen 260120

Af Jens Walther, 19. november 2019

Light Partner - nu med audio

Light Partner har udvidet sortimentet og startet en helt ny lydafdeling. ProAV Magasinet har snakket med Johan Kvartborg fra Light Partner om det nye tiltag.

”Vi har overvejet et stykke tid, at vi gerne ville udvide vores portefølje. Vi har altid søgt kvalitetsprodukter med kvalitetsservice, men først nu var der et par populære brands tilgængelige. Vi har den politik, at vi skal vide noget om det, vi sælger; vi tager ikke bare produkter ind. Nu har vi etableret en lydafdeling med to dedikerede medarbejdere og er blevet eksklusiv distributør af Adamson Systems højttalere og mixere fra Allen & Heath. De to medarbejdere er Rune Hjort Bagterp og Niels Høg, som allerede er kendt i branchen, og det er et perfekt match. Det kan øge vores kapacitet, vi kan levere endnu flere gode produkter, og begge medarbejdere kender de to brands rigtig godt. Vi har mange kunder, som har efterspurgt, at vi også kunne levere noget lydudstyr, og det kan vi så nu. Vi går efter at levere samme service på lydprodukterne, som vi gør på lys, dvs. dag-til-dag-levering og in-house service, så der er kort servicetid på produkterne.”

 

allen and heath Avantis console

 

Johan fortæller endvidere, at nu vil de koncentrere sig om de to vigtige produktserier, og hvis de skal levere andet lydudstyr, så er han sikker på, at her kan de trække på de andre distributører, hvis der skal leveres en større lydpakke. Light Partner har allerede lavet de første leverancer, så salget er kommet godt fra start. Light Partner har bl.a. lagt ordre på de nye Avantis digitale mixerpulte fra Allen & Heath og fået lovning på, at de får en af de første, når leverancerne går i gang. Johan regner med, at de modtager Avantis mixeren i december.

ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her