1. August 2012

La Vuelta på TV 2

Her får Team Saxo Bank-Tinkoff Banks Alberto Contador nemlig sit comeback i et stort etapeløb efter sin doping-karantæne, og han skal bl.a. kæmpe om Vuelta-sejren med sidste års vinder, Juan José Cobo. Forhåbentlig bliver der også gensyn med Andy Schleck, der pga. skade ikke er med i Tour de France, ligesom der er udsigt til at møde en række stjerner fra Tour de France, bl.a. Chris Froome, der sidste år blev nummer to i La Vuelta a España.

 

Når det gælder danske ryttere, er det sandsynligt, at Nicki Sørensen og Matti Breschel kører med i La Vuelta a España. Der er ligeledes chance for, at Chris Anker Sørensen og Michael Mørkøv er med efter deres fremragende kørsel i Tour de France.

 

Dermed viser TV 2 i sportssommeren 2012 verdens tre største cykelløb – begyndende i maj med Giro d’Italia, der blev indledt med tre etaper i Danmark, over Tour de France og kulminerende med La Vuelta a España.

 

- At kunne sende alle de tre store etapeløb på TV 2 er for mig en drøm, der går i opfyldelse. TV 2 har på det seneste haft stor succes med cykelløb selvfølgelig med Tour de France som juvelen, men interessen for Giro d’Italia var overraskende stor. Derfor vil vi også nu – til glæde for alle danske cykelfans – sende La Vuelta a España, der i år ser ekstraordinært spændende ud med bl.a. Contadors comeback, siger TV 2s sportschef, Frederik Lauesen.

TV 2 har købt rettighederne til Vueltaen for årene 2012, 2013, 2014 og 2015.

 

- At lave en fireårig aftale om La Vuelta a España er endnu et vigtigt led i TV 2|SPORTENs bestræbelser på at være hele Danmarks hjemmebane. Vi oplever både seermæssigt og kommercielt en stigende interesse for netop cykelsport, og lige netop på det område har TV 2 historisk været stærk. Det er vist ikke forkert at sige – med al respekt – at vi klart er Danmarks foretrukne leverandør af de mange dramaer fra cykelsportens verden, siger Frederik Lauesen.

ProAV Digital

ProAV5 21 www

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Test af BGH1 
  • ProAV Awards
  • Headsets fra DPA
  • RGB-lys
  • Podcast

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her