31. maj 2011

Kurt Strand hyres af Jyskebank.tv

 »Det kommer på mange måder til at ligne programmet Profilen, som jeg lavede på DR. Programmerne vil være 25 minutter lange og det såkaldte en-til-en interview vil blive bærende,« fortæller Kurt Strand til Journalisten.dk

Det første program vil blive sendt til efteråret, og indtil videre er der planlagt i alt 10 programmer. Det er især friheden, der har trukket Kurt Strand til Silkeborg. Den redaktionelle frihed indebærer, at Kurt Strand selv vælger emner og gæster. Han nævner selv, at emnerne kunne være hvad Danmark skal leve af i fremtiden, tendenser i landbruget og udviklingen i Afrika.

»Det skal ikke være nyheds- eller dagsaktuelt. Det skal være tidsaktuelt,« siger Kurt Strand.

»Jeg har fået tilbud om at lave noget helt nyt og jeg får mulighed for at komme ud af den der dagsaktualitet. Som enkeltprojekt betragtet ligger der meget stor frihed i dette her. Der er selvfølgelig en redaktion bag ved, som jeg kan spille bold med, men jeg har gjort meget ud af at sikre, at der er total redaktionel frihed på programmerne,« siger Kurt Strand.

Selvom Kurt Strand kommer i stald hos en af Danmarks største banker, regner han ikke med, det kommer til at smitte af på produktet. Han ser det først og fremmest sådan, at Jyskebank.tv er en tv-station - ikke en bank:

»I min optik handler det nærmest ikke om den finansielle sektor - jeg er lidt ligeglad med, at det er Jyske Bank, der står bag dette her. Jeg synes, projektet er interessant, fordi de har opbygget et gennemført professionelt tv-selskab i Silkeborg, der har meget høje ambitioner«.

Kurt Strand har nul erfaring med web-tv. Han har valgt at arbejde med Jyskebank.tv, fordi ambitionerne er i top, i modsætning til mange andre steder i branchen.

»De gamle bladhuse, der laver web-tv, har gjort det mere eller mindre helhjertet. Meget af det har været ufatteligt grimt. Så det er spændende at møde folk i den del af branchen, der siger, at kvaliteten fandme skal være i top,« siger Kurt Strand til Journalisten.dk. 

Kilde: journalisten.dk

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her