19. september 2011

Kreativ kapacitet til Duckling&Sonne

 En tilfældighed bragte Jonathan Lieb i kontakt med Duckling&Sonne, og da både det kreative match og kemien var i top fra start, blev ansættelsen hurtigt en realitet.

I London var Jonathan Lieb som senior colorist hos ENVY med til at vinde prisen som årets bedste postproduktions-selskab i UK i både 2008, 2009 og 2010. Han var desuden at finde på 2010-listen over de 25 bedste colorister i UK.

– Niveauet i London er højt; rigtigt højt. Det er et ekstremt konkurrencepræget marked, og der er et enormt pres fra kunderne, der forventer noget helt særligt hver gang. Jeg tror, min erfaring fra London vil komme Duckling&Sonnes kunder til gode, siger Jonathan Lieb.

Hans mantra er ”keep it simple to make it great”, og da han efter 4 ½ år hos ENVY stoppede, efterlod han et mange-doblet colorist-team med store branding-projekter for bl.a. BBC, Channel 4/5 og ITV. På trods af sin universitetsgrad i Media Arts fra Royal Holloway, University of London, har Jonathan arbejdet sig op gennem filmindustrien på klassisk vis – han startede for mere end 10 år siden som runner hos Blue Post Production, hvor han siden blev colorist.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her