22. april 2015

Kramer åbner dansk kontor

Den første maj 2015 starter Kramer Electronics Denmark, og det betyder, at Kramer Electronics AB i Sverige overtager distribution og personale fra Videoinform ApS. Det er Kramers ønske at ekspandere på det danske marked med fokus på salg, uddannelse og support.

Medarbejderne fra Videoinform vil fremover arbejde i Kramer nye kontor i Danmark. De vil tilbyde salg, kundesupport og uddannelse til den danske AV-branche, præsentation- og IT-erhvervene. Kramer Electronics Denmark vil fremover blive ledet af Joakim Elm, Kramer Sveriges administrerende direktør.

Flemming Rathsach, som har distribueret Kramer gennem Videoinform vil fortsætte hos Kramer Danmark som Senior Account Manager.

"Det har været en stor fornøjelse og meget lærerigt at arbejde sammen med Dr. Kramer gennem de seneste 25 år,” siger Flemming Rathsach, ejer af Videoinform. "Personligt ser jeg frem til at arbejde på et større team, hvor vi kan udveksle ideer og erfaringer," tilføjer han. "Jeg er overbevist om, ikke kun vil det være en fornøjelse for os at være en del af Kramer Sverige, men vores kunder vil også gavne betydeligt."

Øvrige medarbejdere hos Kramer Danmark bliver Michael Hedegaard som Account Manager og Thomas Pasztor som teknisk support manager. Begge har tidligere været ansat hos Videoinform.

"Jeg vil gerne personligt takke Flemming og Videoinform for at brande Kramer i Danmark i alle disse år," siger Dr. Joseph Kramer, formand for Kramer Electronics.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her