Koncern Monday Media

Af Birgit Waltenburg, 18. maj 2018

Koncern TV bliver en del af Monday Media

”Vi har gennem et stykke tid arbejdet på at finde en partner, der kan være med til at styrke vores indholdsmæssige ambitioner. Nogen der kunne give os flere muskler til at løfte os ind i fremtiden. Det er en plan vi har gået med gennem det sidste år og som nu udkrystalliserer sig i dette, synes vi, fantastiske partnerskab med Monday Media. De er et stærkt selskab, der tænker fremad og har tråde ud i Skandinavien. Og så er det dansk, og dejligt fristes man til at sige. Monday passer derfor rigtig godt til vores ambitioner, og sammen står vi stærkere som uafhængigt dansk selskab. Det har vi meget store forventninger til,” siger Lars Seidelin, adm. direktør på Koncern TV.

Koncern fortsætter firmaet som normalt og beholder sit brand med Monday Media som majoritetsejer.

”Koncern TV er fantastisk godt fakta-produktionsselskab, som er blandt de allerbedste til at eksekvere og udvikle nye stærke formater. Med sine stærke public service-værdier har de en lang tradition for hele tiden at sætte væsentlige emner på dagsorden. Dette er heldigvis ikke blevet mindre vigtigt, så vi er utroligt glade for at få et så stærkt brand som Koncern TV med i familien. Det kommer klart til at styrke vores ambitioner om at blive endnu stærkere på fakta og udvikling af unikt indhold,” siger Martin Dalgaard, adm. direktør på Monday.

Både Koncern TV og Monday ser det som en win-win-situation at indgå samarbejde, da det kan skabe god synergi, der kan frigive økonomisk frirum og dermed endnu bedre fokus på indholdet:

”Vi skal med de alle de gode folk i Koncern TV og nu med hjælp fra Monday fortsat knokle for at sætte fokus på godt og originalt fakta-indhold. Emner som folk diskuterer, og som går i maven. Det er fantastisk for os, at vi nu har fået flere muskler til fortsætte rejsen med den slags indhold, som er så vigtig for os,” siger Lars Seidelin.

ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her