5. maj 2015

Kommende DR-serie solgt til BBC

I midten af maj har BBC Four premiere på ’1864’ om Danmarks nederlag i den anden Slesvigske Krig. Og samtidig har BBC meldt ud, at de har indgået en aftale med DR Salg om at vise DRs store, kommende dramaserie, der indtil videre går under arbejdstitlen ’Follow The Money’ - eller ’Bedraget’.

Serien, som Jeppe Gjervig Gram, Anders August og Jannik Tai Mosholt har skrevet, og som Per Fly er konceptuerende instruktør på, er en dramaserie om økonomisk kriminalitet, og om hvad der sker med mennesker, når grådighed og ambitioner korrumperer. På rollelisten er blandt andre Nikolaj Lie Kaas, Thomas Bo Larsen og Natalie Madueño.

”Vi er meget glade for vores samarbejde med England, især BBC 4, der har været en fantastisk platform for DR’s dramaserier i de senere år. Det er sådan, at når BBC vælger at vise en udenlandsk serie, er det i sig selv et kvalitetsstempel, og når de bliver ved med at sende DRs serier, viser det, at talentet i Danmark fortsat kan måle sig med de allerbedste i verden,” siger DRs dramachef Piv Bernth.

Udover salget til BBC har DR Salg også bud på ’Follow The Money’ fra blandt andre Benelux-landene og Australien. De første afsnit af serien havde premiere på filmfestivalen i Berlin i februar, og DR Salg lavede også fremstød for den kommende serie på den nylige MIPTV-festival i Cannes.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her