Virsabi 4

Af Birgit Waltenburg, 15. december 2020

København har fået sit første virtuelle produktionsstudie

I Københavns første virtuelle produktionsstudie kan virksomheder nu få skabt præcis de omgivelser, de har brug for til deres optagelser. Omgivelserne bygges i virkelighedstro 3D, der vil snyde selv det mest trænede øje.

”Hvis du ikke kan komme ud i verden, må verden komme til skærmen bag dig. Jeg garanterer for, at seerne ikke kan se forskel på, om en video er filmet on location i Mallorca eller i studiet,” siger Michael Harboe, CEO i Virsabi, der driver Virtual Production Studio Copenhagen.

En række møbelvirksomheder er de første, der har haft mulighed for at bruge studiet. Det gjorde de som en del af projektet Virtual Stage, hvor virksomhederne eksperimenterer med, hvordan teknologien kan hjælpe med at generobre de eksportindtægter, der er reducerede som følge af COVID-19.

”For møbelvirksomhederne har det været en ekstra fordel, at vi har 100 procent styr på, hvordan vejret skal være, og at solnedgangen kan vare hele dagen, hvis det er lige præcis det lys, de har brug for at optage i. Selv når COVID-19 er overstået, vil flere fortsætte med at benytte den her teknologi for at spare alle logistikomkostninger, samtidig med at de mindsker belastningen på miljøet,” siger Michael Harboe.

I fællesskab med Virsabi kan virksomheder lege med miljøet og flytte rundt på, fjerne og tilføje elementer, indtil det er helt, som de vil have det. Det giver en mere fri proces, der kommer til udtryk i det færdige resultat.

”Studiet er nu fuldt oppe at køre, og vi har afviklet de projekter og arrangementer, som lagde grunden til investeringen. Nu er vi klar til at åbne studiet for andre virksomheder, der har brug for overbevisende præsentationer. Timingen kan næppe være bedre, eftersom vi kigger ind i endnu en sæson med rejserestriktioner, onlineseminarer og videopræsentationer,” siger Michael Harboe.

Her kan du se et glimt af de videoer en række danske møbelvirksomheder har optaget i studiet:

ProAV Digital

ProAV2 Forside NET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Videoredaktion
  • AVID Carbon
  • Mikrofon til tasken
  • Midas Heritage
  • Morten Raarup
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her