Nye vaerter til Aller TV Desk

Her ses de nye værter på Aller's TV-sats, fra venstre: Pernille Magaard, Christina Sander, Emil Minana og Simone Rosenborg.

Af Birgit Waltenburg, 7. maj 2020

Kendte ansigter til Aller's nye web-TV

Om kort tid går Aller Media i luften med to nye web-tv-formater, der skal lave daglige, digitale indslag om kendte og kongelige. Aller Media har i foråret været på jagt efter værter til de nye tv-programmer og kan nu præsentere de to værtspar.

Det første værtspar består af to allerede kendte navne i mediebranchen: Christina Sander, 33, og Simone Rosenborg, 28, der begge gennem flere år har været radioværter på NOVA. Christina Sander har herudover en baggrund fra Go’Morgen Danmark, mens Simone Rosenborg desuden har været vært på Tinder-tirsdag på B.T.

Det andet værtspar har Aller Media hentet internt. Det består af Emil Minana, 30, der kommer fra en stilling som journalist på SE og HØR, hvor han bl.a. har stået i spidsen for deres store succes på YouTube med populære produktioner som “Jeg har aldrig” og “Paradise Hotel” talkshow. Ved sin side får han Pernille Magaard Bøgh, 26, der kommer fra en stilling som social media-redaktør på Vi Unge. Her har hun formået at skabe en unik digital tilstedeværelse for Vi Unge-brandet med høj interaktion og engagement blandt Allers yngste målgruppe.

- Jeg er utrolig glad for at kunne præsentere så stærke, dygtige og karismatiske værter for vores nye tv-programmer. De har alle indgående kendskab til den danske underholdningsbranche og ikke mindst til de målgrupper, som både nu og fremover vil være store medieforbrugere af digitalt videoindhold. Vi glæder os til at gå i luften og er sikre på at Christina og Simone samt Emil og Pernille er de helt rigtige værter til at gøre programmerne interessante, indlevende og underholdende, siger Camilla Kjems, mediechef i Aller Media.

Aller Media forventer at gå i luften inden for de næste par måneder, men vil endnu ikke afsløre, hvad programmer kommer til at hedde, eller præcist hvornår de får premiere.

Den nye TV-satsning er en del af Aller Medias initiativer, der skal drive digital transformation i forretningen og på tværs af indhold, indholdsformater og platforme.

ProAV Digital

ProAV2 Forside NET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Videoredaktion
  • AVID Carbon
  • Mikrofon til tasken
  • Midas Heritage
  • Morten Raarup
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her