29. september 2011

Kanal 9 viser alligevel fodbold

 "Det er vigtigt for Canal9 og Canal+, at vi fortsat er en del af dansk klubfodbold. Vi kontaktede derfor MTG, da det stod klart, at de havde sikret sig rettighederne fra Divisionsforeningen, og gav dem et tilbud for Superligaens andet- og femtevalg," siger Johan Kleberg, administrerende direktør hos Canal+, i en pressemeddelelse.

Aftalen indebærer, at Canal9 præcis som i dag kan vise andet- og femtevalget fra Superligaen - i alt 66 kampe per sæson. Det er seks kampe mere end i sidste sæson. Mindst 50 af kampene bliver vist på Canal9, mens de resterende vil blive vist på Canal+.

Hvorfor har MTG solgt dele af sine rettigheder til konkurrenten Canal9, der ellers var stækket af at miste rettigheder fra 2012?

”MTG købte stort ind af rettigheder for at stå stærkest og frit kunne vælge, hvad vi ville. Det var aldrig tanken, at TV3+ skulle være hjemsted for alle kampe, inkl. Pokaltuneringen. Med mange rettigheder var der mange valgmuligheder. Eksempelvis at kapitalisere på rettigheder via highpay abonnement eller pay-per-view. En anden mulighed var at sige ja til det attraktive bud, der kom fra C More – Canal9s ejere,” siger sportschef Peter Nørrelund, Viasat, der understreger, at ugens førstevalg af kamp også fremover ligger hos TV3+, som det er tilfældet i dag. 

Kilde: mediawatch.dk

ProAV Digital

ProAV2 Forside NET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Videoredaktion
  • AVID Carbon
  • Mikrofon til tasken
  • Midas Heritage
  • Morten Raarup
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her