8. september 2011

Jyskebank.tv nomineret til priser

 - Det har været et godt år for jyskebank.tv. Først vandt vi en Sabre Award i foråret og nu disse to nomineringer. Til begge prisuddelinger skal vi bide skeer med de rigtig store, og det er en kæmpe fjer i hatten til vores tv produktion, siger Lasse Høgfeldt fra jyskebank.tv.

På mandag udløses spændingen i forhold til den første af priserne, Connected World.TV Award 2011 på IBC i Amsterdam. Jyskebank.tv er shortlisted under temaet: “Virksomheders evne til at bruge ”content everywhere” til at gå i dialog med kernemålgrupper.”

De andre nominerede i kategorien er fem andre tv-projekter, blandt andet GSM, som er tv-mediepartner for Mobile World Congress i Barcelona, og WESTERNIZED Productions, som producerer for blandt andet it-giganten Cisco.

Den anden pris, som Jyske Banks tv er nomineret til, Digital Communication Award 2011, uddeles ved Digital Communication Symposium i Berlin den 30. september og hædrer de bedste digitale kommunikationsprojekter i Europa.

Jyskebank.tv er nomineret i kategorien ”Best Web TV” sammen med Siemens (Siemens YouTube Brand Channel) og Daimler (smart.studio projekt for Smart Car).

I andre kategorier er blandt andet Lego, Coca Cola, Volkswagen og Deutsche Bank repræsenteret. 

Kilde: markedsforing.dk

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her