9. januar 2012

Jyskebank.tv nomineret til endnu en pris

 I forbindelse med selve messen uddeler den amerikanske organisation, International Academy of Web Television, priser til de bedste producenter af originalt web-tv indhold, og jyskebank.tv – og Silkeborg-banken er nomineret for sin delvist engelsksprogede nyhedsserie ”The Woodward Report” i kategorien Best News Web Series.

- Online tv er kæmpe stort i USA, så vi er meget stolte over at være med blandt de bedste. Alene nomineringen er et stort spring for jyskebank.tv, der kan åbne døre for os ind i den amerikanske medieverden og blogosfære, siger Lasse Høgfeldt fra jyskebank.tv

Banken har tidligere høstet flere priser for sin tv-satsning.

I maj 2011 fik stationen sammen med bureauet bag, Støvring + Woodward, en Sabre Bronze Award – en af de mere prestigefyldte europæiske PR-priser – for arbejdet med jyskebank.tv. Prise blev givet i kategorien “bedste video nyhedsproduktion”.

Og i oktober sidste år kunne banken hente sejren hjem i kategorien ”Wb TV” ved prisuddelingen ”Digital Communication Award” i Berlin. Jyske Bank vandt foran Siemens (Siemens YouTube Brand Channel) og Daimler (smart.studio projekt for Smart Car).

Ved CES i Las Vegas i denne uge er Jyske Bank også ude i hård konkurrence. Blandt de andre nominerede i kategorien Best News Web Series er fx Yahoo Finance, som netop har åbent tv-studie på Times Square i New York, og Tech News Today, som er USA’s mest anerkendte og suverænt største video-podcast inden for tech.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her