24. januar 2013

Julekalender på TV 2 - nu i version 2.0

Mandag 28. januar går optagelserne i gang til årets familiejulekalender på TV 2, ”Tvillingerne og Julemanden”, hvor Lars Hjortshøj endnu engang spiller den elskelige, klodsede og temmelig dovne julemand Nicolas Han var elsket i TV 2s seersucces fra 2011, familiejulekalenderen ”Ludvig og Julemanden”.

 

Og nu kan hele familien glæde sig til et gensyn med den sjove julemand Nicolas (Lars Hjortshøj), når TV 2s nye julekalender, ”Tvillingerne og Julemanden”, kommer på skærmen til december 2013.

- Der er tale om et helt nyt og spændende univers med en helt ny historie fuld af humor, spænding og magi og ikke så få udfordringer for den stakkels julemand Nicolas, der med stor succes samlede hele Danmark i december forrige år. Vi glæder os til igen at vise en julekalender, der inddrager lokalhistorien i det nordjyske på en morsom og anderledes måde og ikke mindst at optage i enormt flotte omgivelser. Selv om der er længe til jul, kan I godt begynde at glæde jer, siger TV 2s fiktionschef, Katrine Vogelsang.

 

”Tvillingerne og Julemanden” produceres af Deluca Film v/ Morten Rasmussen med støtte fra Aalborg Kommune, Hjørring Kommune, Den Vestdanske Filmpulje, Visit Nordjylland og Spar Nord Fond. Ud over Lars Hjortshøj kan man glæde sig til at opleve skuespillere som Nikolaj Kopernikus, Lærke Winther, Casper Crump, Benedikte Hansen med flere. 

 

Foto: Per Arnesen, TV 2

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her