20. januar 2015

JP lancerer også web-TV

Jyllands-Posten skærper indsatsen på webtv i foråret med flere nye programmer på Jp.dk. Det fremgår af en pressemeddelelse fra mediehuset. Premiereprogrammet bliver det politiske magasin 'Cordsen & Co', hvor leder af Jyllands-Postens politiske redaktion på Christiansborg, Christine Cordsen, hver fredag sammen med en gæst dissekerer ugens store politiske historier.

 

"Med terrorangrebet i Paris har valgåret 2015 fået en start, der har sendt partilederne ud i en svær politisk balancegang. Flere af dem har været tvunget ud i kunsten at undsige en partifælle. Det kommer naturligvis til at fylde i det første program," siger Christine Cordsen.

 

Programmet er det første i en række nye tv-magasiner, der går i luften i den kommende tid, skriver mediehuset. Udlandsredaktør Flemming Rose får sit eget udenrigsmagasin, og debatredaktør Jette Elbæk Maressa skal styre ordene i et nyt ugentligt debatprogram.

 

"Tiden hvor web-tv kun var skøre videoer er for længst forbi. Vi kan se på vores seertal, at vores seere, i højere grad vælger at se vores længere formater, som features og studieinterviews," udtaler tv-redaktør Rasmus Benzon. Studieprogrammerne optages i et nyt tv-studie på Rådhuspladsen i København.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her