12. december 2013

Joachim Boldsen til TV3 SPORT

Håndboldstjernen Joachim Boldsen skifter nu håndbolden ud med mikrofonen - og bliver fra og med den kommende EM-slutrunde en del af TV3 SPORTs stærke hold på håndbold- og sportsdækningen.

Fremadrettet vil Joachim Boldsen stadig kunne ses i forbindelse med stationens øvrige håndbolddækning, men karriereplanerne for Boldsen rækker videre end det.

Det er nemlig både hans og TV3 SPORTs ambition, at den nye karrierevej skal føre til, at han skal lave meget andet end håndbold. Med baggrund i sin egen, aktive karriere ved han alt om livet som top-idrætsudøver, og den viden vil han bruge i sit fremtidige virke, hvor han blandt andet vil blive involveret i TV3 SPORTS øvrige sportsdækning både foran og bagved kameraet.

- På TV3 SPORT stræber vi efter at give danskerne den bedste sportsdækning. Indenfor håndbold er der næppe nogen bedre og klarere formidler end Joachim Boldsen. Så han vil løfte vores ambitioner i forbindelse med vores håndbolddækning generelt – begyndende med det forestående EM i Danmark. Ambitionen er, at Boldsen skal være en vigtig programmedarbejder, og vi er overbeviste om, at han med sin vindervilje, sit engagement og sin baggrund vil være en stor gevinst for TV3 SPORT fremadrettet, siger TV3s sportschef, Peter Nørrelund.

Joachim Boldsen vil allerede være massivt med i januars EM-dækning, og derefter vil han sideløbende med afslutningen på sin håndboldkarriere kunne ses på TV3 SPORTs kanaler. Fra august er Boldsen så fuldtidsansat, og hans nye liv tager dermed for alvor en drejning, som Boldsen har forberedt sig på i flere år.

- I min håndboldkarriere har jeg altid sagt, at lysten skulle være der, for at kunne levere toppræstationer. Jeg er ved at være ved vejs ende som aktiv, men jeg føler, at jeg har masser at give endnu, og jeg er klar til at tage hul på et nyt kapitel i mit arbejdsliv.

- Jeg glæder mig utroligt meget til at blive en del af TV3 SPORTs professionelle setup, og jeg ser frem til både at byde ind med en masse af de ting, som jeg har med i baggagen fra min professionelle karriere, men også til at lære og stifte bekendtskab med en helt ny verden indenfor journalistik, formidling og TV. Jeg glæder mig helt vildt til min nye karriere, siger Joachim Boldsen, som dog slår fast, at han agter at afsluttet sin aktive håndboldkarriere med fuld fokus og med et ekstra mesterskab til CV’et.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her