5. december 2011

Jes Dorph-Petersen bliver ny vært på TV3

 TV3-kanalerne er i rivende udvikling, og vi har blandt andet som mål at have de bedste tv-værter på vores kanaler til det stigende antal egenproduktioner og den eksklusive sportsdækning, vi har. Vi synes ydmygt, vi er godt på vej, men ansættelsen af Jes Dorph-Petersen flytter os på mange måder. Han er en kapacitet uden sammenligning, og vi er utrolig glade for og stolte over, han har sagt ja til TV3,” siger TV3’s adm. direktør Kim Poder.

Jes Dorph-Petersen begynder som sagt sin TV3-karriere på dækningen af Champions League.

”Jes Dorph-Petersen træder ned i et par store sko, idet han fra efteråret 2012 skal afløse Peter Schmeichel som vært i Champions League studiet på TV3+. Vi har hvert år forbedret vores dækning, og vi er sikre på, at Jes Dorph med sin værtserfaring, sit gode og smittende humør og store fodboldpassion vil kunne bidrage til yderligere udvikling af det fantastiske indhold, som redaktionen på TV3+ har leveret sammen med alle holdene i Champions League hvert år. Han skal i samarbejde med redaktionen og de øvrige eksperter som Preben Elkjær, Brian Laudrup, Jan Mølby, Per Frimann, Peter Kjær og Jesper Grønkjær, skubbe yderligere på i udviklingen af Danmarks bedste fodbolddækning. Vi ønsker at forny vores redaktionelle dækning fra sæsonen 2012, og her er ansættelsen af Jes Dorph central i forbindelse med vores ambitioner,” siger TV3's sportschef Peter Nørrelund.

Udover Champions League-fodbolden vil man på TV3-kanalerne kunne opleve Jes Dorph-Petersen som vært på forskellige events. Det er dog fodbolden og Champions League-seerne, der først og fremmest vil få glæde af Jes Dorph-Petersen.

For Jes Dorph-Petersen er der tale om et rent drømmeskifte.

”Efter 22 år på TV2 har jeg indlysende stor sympati for min tidligere arbejdsplads. Jeg har en stor kærlighed til TV2, der har givet mig et fantastisk journalistisk liv og oceaner af gode oplevelser. Det har været en unik rejse gennem alle 22 år, og jeg forlader dem naturligvis ikke uden et vist vemod. Men da jeg fik muligheden for at komme på TV3+ for at lave Champions League, indså jeg, at det her var en af den slags muligheder, man kun får én gang i livet. Jeg har gennem mange år været fast seer på Champions League, og jeg er imponeret over den dækning, TV3+-redaktionen har leveret. Jeg glæder mig derfor enormt til at blive en del af det team, som skal dække verdens bedste fodboldturnering,” siger Jes Dorph-Petersen.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her