ISE Barcelona

Af Birgit Waltenburg, 16. august 2018

ISE rykker til Barcelona

I 2021 rykker verdens største AV-messe til Barcelona. Messen vil fremover finde sted på Gran Via, som er en del af Fira de Barcelona udstillingsområde.

Beslutningen om at flytte udstillingen kommer efter 18 måneders grundige overvejelser om at blive i RAI i Amsterdam. Med en årlig vækst på 10% i både udstiller- og besøgstal samtidig med en prognose på en en årlig stigning på 5% for selve AV-markedet frem til 2021, så stod det klart, at ISE skulle flytte til en større venue-sted.

ISE 2018 attracted 80,923 attendees, of which 22,000 were visiting the show for the first time while 1,296 exhibitors filled 53,000 net sqm of floor space in 15 halls. ISE 2019 is expected to increase on these record breaking figures. 

Mike Blackman, adm. direktør for Integrated Systems Events, udtaler: “RAI og byen Amsterdam har været gode partnere og bidraget til udstillingens succes. Men, efterspørgsel fra udstillere og den fortsatte stigning i antallet af besøgende, har vist os, at begrænset udstillingsareal kunne bremse messens udvikling.

Gran Via er en af ​​Europas største og mest moderne udstillingssteder. Det kombinerer fremragende arkitektur med exceptionel funktionalitet på tværs af 8 haller og 200.000 kvadratmester udstillingsgulvplads. Det er bekvemt placeret for adgang til den nærliggende internationale lufthavn og offentlig transport.

ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her