Panasonic og Ketil

Af Carsten Legaard, 4. december 2017

Inkarneret GH5-fan kigger langt efter Panasonic AU-EVA1

Hele Panasonic produkt-viften var i spil, da Panasonic Roadshow forleden rundede Scandic Hotel i København. Men det var én bestemt nyhed, som havde fået filmmageren Ketil Teisen til at tage hele vejen fra Hundested til København: Det nye, håndholdte digitale super 35 millimeter kamera AU-EVA1. Ketil sværger ellers til GH4 og GH5. Han er Panasonic-ambassadør for produktlinien. Men derfor kan man jo godt kigge nærmere på Panasonics bud på det håndholdte 5.7K super-35 kamera.

Ud over de imponerende 5.7K, der nok af mange vil blive downsamplet til ultraskarp og farvemættet 4K, har EVA1 “arvet” dual native ISO fra storebror VariCam. Her er fixpunkterne bare 800 ISO og 2500 ISO i stedet for 800 og 5000. Man får på denne måde et pænt stort arbejdsfelt med minimal billedstøj. Panasonics håndholdte super-35-kamera spænder over 14 stop og kan optage HDR i V-log. 

For en GH5-mand som Ketil betyder de ydre formfaktorer også noget. Ketil fremhæver det kompakte design og det lette hus (1200 gram). Det gør kameraet til en alsidig arbejdshest både i hånden, på rig, på stativ og i drone. 

På billedet diskuterer Ketil Teisen Super 35 med Martin Snedevig, Nordic support manager hos Panasonic Broadcast.

Glæd dig allerede nu til næste nummer af ProAV Magasinet, hvor vi har en reportage med fra Panasonic Roadshow. Vil du være sikker på at modtage vores e-magasin? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her!

ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her