Fritz Andersen Informationsteknik

Af Birgit Waltenburg, 11. december 2017

Informationsteknik - en ud af 3 SKI-leverandører

Informationsteknik er valgt som en ud af tre leverandører af AV-udstyr til den offentlige sektor, efter at SKI har haft den såkaldte aftale SKI 50.70 AV-udstyr i udbud. De 2 andre virksomheder er ATEA og AV CENTER, hvor sidstnævnte samtidigt fortsætter som leverandør på den eksisterende SKI Rammeaftale 02.07.

AV-rammeaftalen har en vurderet værdi på omkring 300 millioner kroner for hele aftaleperioden og omfatter bl.a. interaktive tavler og projektorer, skærme, videokonferenceudstyr, mikrofoner og andre forskellige AV-løsninger. 

Hos Informationsteknik ser administrerende direktør Fritz Andersen godkendelsen som en indikator for, at virksomhedens strategi med at tilbyde løsninger, hvor pris og kvalitet hænger godt sammen, er rigtig.

- Vi er kommet på aftalen ved især at tilbyde et bredt produktsortiment fra markedets stærkeste producenter indenfor såvel det obligatoriske som det frivillige sortiment - og ikke mindst til konkurrencedygtige priser. Kombinationen gør det langt lettere for offentlige organisationer og institutioner at få markedets bedste udstyr og løsninger til attraktive priser, udtaler Fritz Andersen.

Aftalen, der løber i op til fire år, forventes at have en værdi på et stort årligt millionbeløb for Informationsteknik. Rammeaftalen træder i kraft 1. januar 2018 og er lavet i et konsortium med SIS A/S.

ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her