MonitorB Nytfra 150816 lilla

Af Birgit Waltenburg, 11. juni 2017

Informationsteknik får ny ejer

Den erfarne IT- og erhvervsmand, Fritz Andersen har købt Informationsteknik for at videreudvikle virksomheden til én af Danmarks førende AV/Video-, IT-infrastruktur, videoovervågning og mobility-leverandører.

”Informationsteknik har en solid forretnings- og løsningsmæssig platform og stærke kompetencer inden for intelligente AV/Video-løsninger. Den platform vil vi bygge videre på i opbygningen af Danmarks foretrukne AV/Video og IT-infrastruktur leverandør. Vi arbejder med branchens dygtigste mennesker, hvis personlige integritet og stærke værdier, viden og kompetencer udmønter sig i at forstå både kundernes og samarbejdspartnernes behov og levere den højeste mulige kvalitet i alt hvad vi foretager os” udtaler Fritz Andersen, ny administrerende direktør i Informationsteknik.

Det nye Informationsteknik vil være en AV/Video og IT-leverandør med primær fokus på løsninger inden for kompetenceområderne AV/Video, videoovervågning, klienter og netværk samt mobility, mens cloud- og datacenterløsninger leveres i tæt samarbejde med branchens førende specialister. Informationsteknik har med sin opstart i 1973 en solid baggrund i AV-verdenen.

”Med udgangspunkt i medarbejdernes kompetencer samt den stærke virksomhedskultur, er det vores ambition at skabe en virksomhed med fortsat stærk fokus på kunderne. Og har man evnen, har man pligten, så vores ambitionen er at runde en omsætning på DKK 1 mia. i 2020. Det er et ambitiøst mål, men vi mener absolut, at det er realistisk – og så har vi alle sammen det bedst, når vi skal arbejde hårdt for at nå målene” udtaler Fritz Andersen.

Sælgerne af Informationsteknik er 3A-it Holding ApS, som ejes i fællesskab af Claus Hougesen, Peter Trans, Carsten Ritzau og Kim Holtum Schouw. De fire tidligere ejere er således udtrådt af selskabets ledelse, bestyrelse og ejerkreds. Alle andre ansatte fortsætter i selskabet.

ProAV Digital

Forside 920 web

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Kvinderne bag biites
  • Canon C70
  • Holmegaard Værk
  • Karosserifabrikken
  • Virtuelt studie

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her