18. august 2011

Info-tv enkelt og billigt

 Efter fladskærmen er blevet udbredt, møder man stadig oftere fjernsyn med nyheder, serviceoplysninger og tilbud i det offentlige rum – bl.a. i butikker, banker og kontorer samt på sygehuse. Den bølge vil man ride med på hos iværksættervirksomheden Nfoo Concept i Vejle, der nu er klar med en helt ny løsning på området. Ifølge selskabets direktør, Joachim Mathiassen, er markedet i eksplosiv vækst grundet stor oplevet værdi hos kunderne.

– Fordelene ved en informationsskærm er åbenlyse for både institutioner og virksomheder. Det offentlige benytter skærmene til at give brugere, patienter og pårørende en bedre oplevelse samt sikre et højere oplysningsniveau, og i kontorer anvendes de til medarbejderinformation. Hos detail- og servicevirksomheder, fx i supermarkeder og på hoteller, skaber info-tv mersalg ved at eksponere kunderne for aktuelle produkter og services i forbifarten, eller mens de står i kø.

Joachim Mathiassen forklarer, at idéen bag den ny virksomhed er at tilføre markedet mere bruger- og prisvenlige løsninger. – Mange steder, hvor man i dag benytter et info-tv, har man fået sin it-leverandør til at skrue en løsning sammen fra bunden. Det har ofte været både tidkrævende og omkostningstungt at få systemerne op at køre, og mange af dem er ufleksible og vanskelige at vedligeholde.

Hos Nfoo Concept har man det som erklæret mål at leve af enkelhed og volumen. – Vi vil gøre info-tv billigere og nemmere, både at implementere og vedligeholde. I kraft af aggressiv prissætning er vores avance på den enkelte kunde beskeden, men til gengæld er prisen så lav, at produktet er attraktivt for rigtig mange, der ellers ikke havde drømt om at benytte info-tv.

Løsningen fra Nfoo Concept er opbygget omkring egenudviklet software, der betjenes via en webbaseret brugerflade. – Uanset hvor man opholder sig, kan man nemt logge ind og opdatere skærmpræsentationerne med tekst, lyd, video og billeder.

Virksomheden har også indgået en samarbejdsaftale med TV2 News, så dagens nyhedsstrøm kan integreres i kundernes løsninger. – Dermed kan egen kommunikation suppleres med aktuelle tv-nyheder, der opdateres flere gange dagligt. Indslagene leveres med undertekster, så de kan vises uden forstyrrende lyd.

Set med direktørens øjne er anvendelsesmulighederne nærmest uendelige. – I princippet henvender vore løsninger sig til alle virksomheder med fast forretningssted. Opstartsomkostningerne ligger på 8.995,- ex. moms for en komplet pakke, og derudover beløber løsningen sig til 300 kr. om måneden. Han vurderer, at produktet i kraft af prissætningen også er attraktivt for mindre virksomheder.

Nfoo Concept oplyser, at virksomhedens løsninger allerede er at finde i en lang række miljøer med stor gennemstrømning af besøgende. Det drejer sig bl.a. om Rønbjerg Ferie Resort, regionshospitalerne i Horsens, Randers og Grenå samt Uddannelses Centret Fredericia.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her