6. november 2010

Indisk fiberproducent øger indtjeningen

Selskabet, som har været repræsenteret i Norden siden maj i år, har netop offentliggjort halvårsregnskabet for regnskabsåret 2011, som sluttede den 30. september. Sterlite bibeholdt en indtjening på driften på 18 pct., mens den samlede indtjening steg til 13 pct. i forhold til første halvår sidste år.

Sterlite offentliggør ikke tal fra de enkelte markeder, men ifølge regnskabet hentes 29 pct. af omsætningen på de internationale markeder, heraf 42 pct. i USA og Europa. Ifølge Søren Petersen, der er ansvarlig for Sterlite i Norden, har selskabet klare internationale ambitioner og går efter at få en markant position på udvalgte markeder, herunder også i Norden hvor målet er at være blandt top 3.

-Der er en konsolideringsbølge i gang i fiberbranchen, men vi har et solidt bagland, som giver os muskler til at ekspandere på egen hånd. Sterlite Technologies skiller sig markant ud på produktion og pris i forhold til vores konkurrenter på globalt plan. Vores priser ligger typisk 10-15 pct. under markedsprisen, og samtidig følger vi en målrettet standardiseringsstrategi, siger Søren Pedersen, Nordic Regional Manager i Sterlite Technologies.

ProAV Digital

Forside teaser 5 20 NET2

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Live Streaming
  • Peter Albrechtsen
  • Canon 1DX
  • The Cube
  • NowTek

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her