IBC19 generel

Af Birgit Waltenburg, 11. maj 2020

IBC 2020 bliver uden Panasonic

Panasonic har valgt at trække sig fra IBC 2020 i Amsterdam og vil i stedet fokusere på at støtte sine partnere og kunder gennem sine online-initiativer med lanceringen af ​​deres egen Technology Experience Zone for at hjælpe med at dele ekspertise og information til branchen.

”Det har været en meget vanskelig beslutning. Så meget som vi ser frem til hvert år med at byde gæster velkommen til denne vigtige branche-begivenhed, skal vi prioritere vores medarbejderes, partneres og deltagendes velbefindende og sikkerhed.

I mellemtiden vil vi fokusere på at skabe yderligere aktiviteter og samarbejde med partnere og brancheledere for løbende at udvikle nyt indhold til vores Technology Experience Zone, herunder live-streaming, webinarer, videopodcasts og træning.

Vi vil yderligere udvide vores tilbud og har som mål at levere virtuelle online-oplevelser for at sikre, at vores kunder kan følge med i de seneste nyheder fra Panasonic Broadcast & ProAV,” siger André Meterian, direktør for Professional Video Systems Business Unit for EMEA.

ProAV Digital

ProAV2 Forside NET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Videoredaktion
  • AVID Carbon
  • Mikrofon til tasken
  • Midas Heritage
  • Morten Raarup
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her