Frekvensbaand

Af Birgit Waltenburg, 14. maj 2020

Hjælp til berørte brugere efter nedlukning af 700 MHz-frekvensbåndet

Den 3. april trådte et forbud i kraft, der forbyder brug af trådløse mikrofoner og in-ear-udstyr på 700 MHz-båndet, som nu forbeholdes telekommunikationstjenester. For at hjælpe berørte brugere tilbyder Sennheiser at modificere udstyr til et andet frekvensbånd samt at tilbagekøbe påvirket udstyr – uagtet om det er Sennheiser – mod køb af nyt.

De danske myndigheder har nu forbudt brugen af trådløse mikrofon- og in-ear-systemer i 700 MHz-båndet. Frekvensbåndet er nu forbeholdt telekommunikationstjenester som 4G-mobilnetværk, og det gør sig gældende i alle regioner i landet.

Nedlukningen af båndet betyder, at brugere, som i dag benytter trådløst udstyr, der i anvender 700 MHz, vil blive påvirket. For at imødekomme denne udfordring tilbyder Sennheiser at modificere berørte Sennheiser-produkter til et andet frekvensbånd, hvis det er muligt. Kan udstyret ikke modificeres tilbydes en tilbagekøbspris mod køb af nyt udstyr fra Sennheiser. Dette gælder også for udstyr af andre mærker end Sennheiser.

“Vi er opmærksomme på, at flere brugere ikke længere kan anvende deres udstyr som konsekvens af forbuddet mod brug af 700 MHz-båndet. Hos Sennheiser arbejder vi altid for at yde den bedste service og levere produkter, som støtter op om vores kunders behov, og derfor tilbyder vi frem til den 30. juni frekvensændring af udstyr hvis muligt og tilbagekøb af udstyr mod køb af nyt,” siger Jonas Naesby, Customer Development & Application Engineer hos Sennheiser Danmark. 

Er du i tvivl om, hvilket udstyr der anvender 700 MHz-båndet og påvirkes af forbuddet, samt hvilket udstyr kampagnen inkluderer, er du velkommen til at kontakte Jonas Naesby på 7026 6633

ProAV Digital

ProAV2 Forside NET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Videoredaktion
  • AVID Carbon
  • Mikrofon til tasken
  • Midas Heritage
  • Morten Raarup
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her