TV2 Foyer

Af Birgit Waltenburg, 5. september 2017

Historisk godt driftsresultat hos TV 2

TV 2 har i første halvdel af 2017 opnået et historisk godt driftsresultat og opjusterer forventningerne til hele året.

Forbedringen skyldes dels lavere omkostninger til sportsrettigheder, dels en øget omsætning, som betyder, at TV 2 opjusterer forventningen til resultat før finansielle poster (EBIT) for hele 2017 til 225-275 mio. kr. fra tidligere 200-250 mio. kr.

- Første halvår er særdeles tilfredsstillende finansielt, ikke mindst fordi det er lykkedes at skabe gode resultater i et marked, som er præget af opbrud og international konkurrence. Det er især glædeligt, at reklameomsætningen er steget mere end forventet, og at der fortsat er fremgang for den digitale forretning med vækst i antallet af brugere på både tv2.dk og TV 2 PLAY. På tværs af TV 2s digitale aktiviteter når vi således langt over 1 million danskere dagligt, siger TV 2s administrerende direktør, Merete Eldrup, og kalder resultatet historisk godt.

Hun fortsætter: "TV 2 har fortsat fokus på at levere indhold af høj kvalitet, der lever såvel på tv som på digitale platforme. I første halvdel af 2017 har der - med en oprustning på formater og med nye magasinprogrammer - været markant fremgang både for TV 2 NEWS og for TV 2s nyhedsdækning samlet set, ligesom TV 2 aktuelt har otte danske fiktionsproduktioner i gang.

ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her