25. marts 2011

HD-TV fra sportsbegivenheder i Qatar

 Projektet stod klart inden Asian Cup tidligere i år. Projektledelse og kabelinstallation blev varetaget af systemintegrator Gearhouse Broadcast, som vandt ordren på opgraderingen af den tekniske infrastruktur i Al Gharafa, Al Rayyan, Al Sadd Sports Club samt Qatar Sports Club. I øjeblikket rummer disse stadioner 137.000 pladser.

Gearhouse Broadcast er en vigtig systemintegrator inden for tv-distribution og har specialiseret sig i at levere tv-faciliteter til prestigefyldte internationale tv-sportsbegivenheder. Med en exceptionel portefølje af prestigefyldte opgaver i de sidste seksten år leverer virksomheden tekniske løsninger til nogle af de største virksomheder inden for radio og tv.

"Vi har været glade for at samarbejde med Draka, fordi vi sammen kunne opfylde de høje krav, som Qatars nationale olympiske stadionkomité stillede," siger Eamonn Dowdall, Gearhouse Broadcast's administrerende direktør. "Draka har udvist hurtighed og effektivitet, og vi ved, at vi kan stole på kvaliteten af deres distributionskabler."

Drakas tv-studieløsninger til Qatar-projektet omfattede multileder-audiokabler, HD videokabler, SMPTE311M kamerakabler samt de pålidelige Triax-kabler, der er meget værdsat blandt kamerafolk. Drakas transmissionskabler opfylder HDTV-kravene til globale begivenheder, ligesom Drakas datakommunikationskabler opfylder kravene til bredbåndsdatatransmission, telefoni- og IP-netværksinfrastruktur. Transmissionskablerne opfylder de højeste kvalitetskrav til den nyeste tv-teknologi (HD-TV, Dolby Digital 5.1), er forenelige med internationalt anerkendte standarder (HD, SMPTE) og opfylder sikkerhedskravene til internationale specifikationer (IEC 60332-3-24).

ProAV Digital

Forside teaser 5 20 NET2

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Live Streaming
  • Peter Albrechtsen
  • Canon 1DX
  • The Cube
  • NowTek

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her