Monitor Nytfra 300316

Af Birgit Waltenburg, 15. juni 2016

HD-indholdet øges

Teracom A/S har lanceret en ny digital hovedstation, der forbedrer den digitale tv-transmittering via det jordbaserede sendenet. Teracom har i tæt samarbejde med Cisco gennemført et udskiftningsprojekt og fornyet deres teknologi for at forenkle distributionen af digitalt tv, både nationalt og regionalt.

Ved at bruge D9902 Digital Content Manager (DCM) vil Teracom nu være i stand til at sende mere HD-indhold og tilbyde flere tjenester på den samme båndbredde over det såkaldte DTT-net.

Michael Nielsen, teknisk chef for service provider segmentet hos Cisco Danmark udtaler: ”Udbuddet af indhold på tv-fronten er i voldsom vækst, hvilket sætter de eksisterende sendenet under pres. Med vores løsning kan Teracom tilbyde bedre oppetid og mere HD-indhold uden at øge den eksisterende båndbredde. Vi er stolte over vores samarbejde, hvor vi, gennem udvikling af nye kodnings- og netværksteknologier, hjælper Teracom med at styrke deres førerposition inden for totalløsninger til tv- og radio.”

Martin Løbel, adm. direktør, Teracom A/S udtaler: "Cisco er en betroet rådgiver, vi kan stole på. Sammen har det lokale videoteam fra Cisco og vores teknikere skabt en kodning og IP-statistisk multiplexing-løsning til vores broadcast-kunder, der opfylder vores ambitiøse forretningsplan og mål for funktioner og timing."

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her